Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Vorige pagina

Raadsgesprek

Aftrap SDG jaarthema participatie van de raad

woensdag 25 januari 2023

19:30 - 21:00
Locatie

Het Park, raadhuis

Toelichting

De raad heeft vorig jaar het raadsprogramma SDG-duurzaamheidsdoelen vastgesteld. 2022 was een voorbereidingsjaar en eindelijk is het zover: de aftrap van het jaarthema participatie.


Deze is gepland op woensdag 25 januari van 19.30 uur tot 21.45 uur op het raadhuis (Park).


Het doel van de avond is om het jaarthema participatie concreet te maken. Met welke participatie initiatieven gaat de raad het komende jaar aan de slag? In een korte presentatie zal inzicht worden geven in wat het college allemaal al doet op dit gebied. De wens is om initiatieven vanuit de raad daarop aanvullend te laten zijn.


De leden van de werkgroep SDG en de ambassadeurs van het jaarthema participatie hopen op een grote opkomst zodat we gezamenlijk mooie activiteiten voor de raad kunnen vormgeven.


In het voorbereidingsjaar zijn vier trainees aan de slag geweest om ideeën te verzamelen waar de raad mee aan de slag kan gaan. Die hebben zij al gepresenteerd aan de werkgroep. De presentatie is bijgevoegd. Ter voorbereiding kunt u vast uw gedachten laten gaan over deze inspirerende voorbeelden en alvast nadenken over eigen ideeën.

Agenda documenten