Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Vorige pagina

Raadsgesprek

Aftrap SDG jaarthema leefbaarheid

woensdag 24 januari 2024

20:00 - 22:00
Locatie

Bosbaan 4 te Amstelveen

Voorzitter
Geen
Toelichting

De gemeente Amstelveen zet zich hard in om haar steentje bij te dragen aan de ‘Sustainable Development Goals’ (SDG’s), oftewel: duurzame ontwikkelingsdoelen. Het afgelopen jaar stond daarom vanuit onze gemeenteraad in het teken van participatie. In 2024 is het Amstelveense SDG-onderwerp van het jaar: leefbaarheid. Dit thema sluit aan bij het ecologische domein, denk bijvoorbeeld aan onderwerpen zoals groen Amstelveen en biodiversiteit.Op 24 januari 2024 tijdens het Raadsgesprek zullen we terugkijken naar 2023 als jaar van de participatie, en vooruitblikken op 2024 als jaar van de leefbaarheid in Amstelveen. Graag nodigen wij u uit voor deze avond.


De afgelopen maanden zijn we als gemeente hard aan het werk geweest om nieuwe of aanvullende initiatieven op het thema leefbaarheid uit te werken. Op 24 januari presenteren wij het resultaat aan de gemeenteraad, maar zijn we bovenal benieuwd naar uw input! Hoe wordt Amstelveen een nog beter ‘leefbare’ gemeente? Hoe kan de gemeente Amstelveen helpen om de SDG’s te behalen? Op deze avond vragen wij aan u om mee te beslissen over de toekomst van Amstelveen! Wij delen onze ideeën graag met een zo breed mogelijk publiek. Deel deze uitnodiging dan ook vooral met anderen binnen uw netwerk waarvan u denkt dat zij waardevolle input kunnen leveren.


Het raadsgesprek vindt plaats op 24 januari van 20:00 tot 22:00 op de Bosbaan in Amstelveen. Schrijf het alvast in uw agenda en de officiële uitnodiging volgt in december 2023.


Met vriendelijke groet,
De trainees van de raadswerkgroep SDG

Agenda documenten